MOJE PRODUKTY PRO VÁS
DVD Nechme strach odejít
DVD Nechme strach odejít Záznam přednášky věnované strachu a tomu jak může ovládat naše životy

Strach je nejhorší nepřítel spokojeného života. Strach je vibrace stejně silná jako víra. Strach má znaménko polarity mínus a víra znaménko polarity plus. Se strachem klesáte, tak se děje v mysli i na těle a proto je Vám těžko. Tak těžko, že mnohdy nedokážete sami tento stav změnit. Naopak víra ve Vás působí, že je Vám lehko a Vy stoupáte ke svým cílům a radosti života.

Jak to ale zvládnout? Strach vzniká ve Vás pomocí vlády destrukčních myšlenek, vyhrocených emocí a spojením poškozeného ega. Toto dvouhodinové DVD Vám podrobně ukáže KDE strach ve Vás vzniká, JAK jej v sobě poznáte, KDY ucítíte, že se Vás maskovaně snaží napadnout. Rozpoznáte, že strach je emoce stejně jako opak - štěstí, radost nebo víra. Můžete jej rozeznat už v počátku a nenechat se ovládnout. Pokud ve strachu už žijete, vložila jsem do DVD 36 podrobných schémat jak pomocí mentální a tělesné techniky se strachu, úzkosti, depresi a bolesti duše zbavit.
Jsou zde uvedeny moje dlouholeté zkušenosti z praxe v pomoci lidem pod vlivem depresí s diagnózou různých psychóz nebo i různých psychiatrických potíží. Toto DVD Vám bude důvěrným pomocníkem a přítelem když Vás strach napadne. Natočila jsem jej proto, že věřím, že Vám pomůže v mnoha životních situacích, aniž byste museli následně vyhledat pomoc nebo rady odborníka.


Cena: 299,- Kč

Pokud si chcete produkt objednat, pokračujte kliknutím zde:

Pokud máte kód pro stažení nebo dárkový kupón, pokračujte kliknutím zde:


Buďte ve spojení
Kontakty
Veronika Cafourková
tel.: +420 605 490 203
email: astr.veronika@gmail.com
Mé další stránky